21 yıldır Karaman eğitim sektöründe faaliyet gösteren Babaoğlu Eğitim Kurumları New Karaman Otel’de düzenlediği basın toplantısında, Babaoğlu Fen Lisesi’nin açılacağını duyurdu.

Yapılan basın toplantısına Babaoğlu Eğitim Kurumları İlkokul ve Ortaokul Müdürü Ali Haydar Boyacı, Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Ersin Ak ile yüze yakın öğretmen katıldı.

Bifa Bisküvi’nin kurucusu, Karaman’ın önemli değerlerinden Yılmaz Babaoğlu tarafından 2000 yılında kaliteli, nitelikli, kendine güvenen, donanımı yüksek bireyler yetiştirmek üzere kurulan Babaoğlu Eğitim Kurumları’nın bünyesinde Fen Lisesinin de bu yıl öğrenci alacağını söyleyen okul idarecilerinden Ali Haydar Boyacı yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

"Eğitim emek ister, sevgi emek ister. Emek vermeden karşılık alınamaz. Babaoğlu, felsefesi olan bir okul. Bizler de okul idarecileri olarak kuruluş felsefesinde katkı sağlamaya çalışıyoruz. Kurumumuz kendini sürekli yenileyen bir yapıda faaliyetlerine devam ediyor. Eğitim meşalesini daha aydın bir geleceğe taşımak maksadıyla Fen Lisesimizi 2021-2021 eğitim öğretim yılı için hazırlıyoruz. Okulumuz bugün bu yenilik ve azmini katlayarak artmakta, eğitim çalışmaları güçlenen kadrosuyla yükselen bir ivme seyretmektedir. Bu gün bu arada öğretmen kadromuzla siz basın mensuplarını tanıştırmaktan onur duyuyoruz. 2021 – 2022 eğitim öğretim yılına geldiğimizde bu vizyon kurumumuzun yeni idari kadrosuyla yapacak olduklarımızın garantisini siz vasıtanızla kamuoyuna sunuyoruz."