Hem akademik hem de sportif alanda ilimizin adını ulusal mecralarda duyurarak şehrimize artı değerler katan Başarı Kolejinin yaptığı sınava katılım oldukça yoğundu.

Konu hakkında açıklama yapan Okul Müdürü Doğan Yeğin şu ifadelere yer verdi:
Başarı Eğitim Kurumları olarak gelecek yıl okulumuzda okuyacak öğrencileri seçmek ve okulumuzda indirimli öğrenim hakkı elde etmek isteyen öğrencilere yönelik her yıl düzenlemekte olduğumuz 4. sınıfların katıldığı Kayıt Kabul Sınavı bugün (17.03.2021 Çarşamba) yapıldı. Sınava katılım ise oldukça yoğundu.
Bu yoğunluk Başarı Eğitim Kurumları Ailesi olarak bizleri hem heyecanlandırdı hem de gururlandırdı. Öğrendiklerinin karşılığını almak için ter döken çocuklarımız aynı zamanda 2021- 2022 eğitim öğretim yılında Başarı Koleji öğrencisi olmak için de kıyasıya yarıştı. Sınava gösterdikleri ilgiden dolayı bütün öğrencilere, velilerine, onlar için büyük emek veren öğretmenlerine ve sınavda görev alan bütün öğretmenlerimize

BAŞARI EĞİTİM KURUMLARI AİLESİ OLARAK TEŞEKKÜR EDERİZ.
Bu yıl yaşanan pandemi sürecinden dolayı Bakanlığın aldığı bütün koronavirüs tedbirlerini en ince ayrıntısına kadar uygulayan okulumuz, ayrıca bu alanda şehrimizde okulumuz temiz belgesini alan ilk kurumlardandır. Maske Mesafe ve Temizlik noktasında hiçbir şekilde taviz verilmeyen sınavda, öğrencilerimiz bahçe kapısından alınarak sınavdaki oturacağı masasına kadar öğretmenlerimiz eşliğinde getirilmiş, okul binasına girmeden önce ateş ölçümleri yapılmıştır. Sınava girecek olan bütün öğrencilerimizin başvurdukları andan itibaren her gün sınav sabahı da dahil olmak üzere HES Kodu sorgulamaları yapıldı. Herhangi bir yoğunluğa ve karmaşaya mahal vermemek adına bahçe içerisine dahil hiç kimse alınmamış ve okul dışarısında güvenlik güçleri hazır bulundurulmuştur. Ayrıca sınıflarımız mesafe kuralları çerçevesinde dizayn edilmiş ve tekli sıra uygulaması ile mevcut yarıya düşürülmüştür.
Sınav cevap anahtarı 17.03.2021 akşam saat 19.00'da okulumuz instagram sayfasında yayınlanacaktır. Ayrıca Sınav Sonuçları 19.03.2021 Cuma günü açıklanacaktır.
Bu vesile ile tekrar sınavımıza ilgi gösteren tüm öğrenci ve velilere teşekkür ederiz." dedi.