Ankara’nın Haymana ilçesinde görev yapmakta olan  polis memurunun Karamanlı  eşi Ayşe Nur .K, (28) kocasının beylik tabancası ile intihar ederek yaşamına son verdi. Ayşe Nur .K, memleketi Karamanda toprağa verildi. 
Olay dün Ankara’nın Haymana ilçesi Ankara Caddesi üzerinde bulunan Karalar Sitesinde meydana geldi.
Acı olay dün sabah saat 09.00 sularında ekiplere gelen ihbarla anlaşıldı. Olay yerine gelen polis ekiplerin yaptığı inceleme sonucunda Karamanlı polis memurunun eşi Ayşe Nur K. (28)’nin, kocasına ait beylik tabanca ile hayatına son verdiği anlaşıldı.

6 AYDIR EVLİLERDİ
Ankara Caddesi üzerinde bulunan binada A.S’ye ait evde ikamet eden çiftin yaklaşık 6 aydır evli oldukları belirtildi. Polis memurunun ise 2 yıldır Haymana’da görev yaptığı ve görev sürecinde de aynı evde ikamet ettiği öğrenildi.

ÇİFT, SIK SIK TARTIŞIYORLARDI
Üst komşu ve daire sahibi A.S, kiracıları olan yeni evli çift için, “Sık sık  tartışıyorlardı. Dün de saat 12.00 ye kadar tartıştılar 12.00’ den sonra sesler kesildi. Biz baya bir ses işittik.” dedi.
KARAMAN'DA TOPRAĞA VERİLDİ
Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ayşe Nur’ K.’nin  cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu‘na gönderildi. Otopsisi tamamlanan genç kadının cenazesi bugün memleketi olan Karaman’a getirildi.
Cenaze, Ahmet Yesevi Camisi'nde kılınan öğle namazın ardından Şehir Mezarlığı'na defnedildi.