Karamanoğlu Mehmetbey Mahallesi 928 Sokak'ta bulunan bir apartmanda yaşayan bazı kişilerde koronavirüs (Covid-19) pozitif vakalarının görülmesi ve aynı hanede yaşayan temaslı sayısının fazla olması nedeniyle 4 katlı bir apartman , 8 Mayıs Cuma günü tarihinde karantinaya alınarak apartmanda yaşayan vatandaşların apartmandan giriş ve çıkışları yasaklanmıştı.

4 katlı apartmanda bugün itibariyle pozitif vakanın görülmemesi üzerine karantina kaldırıldı. Karantinadan çıkan vatandaşlar kendilerini dışarı atmasıyla sevinçleri görülmeye değerdi.

Karantina süresi dolan apartman sakinlerinden Nihat Yılmaz, ihtiyaçlarının bir an olsun hiç eksik edilmediklerini belirterek sağlık ve emniyet güçlerine teşekkür etti.

Karantina süreci anlatan apartman sakinlerinden Yılmaz, “Bu sıkıntılı süreci sağ salim atlattık. Allah devletimize zeval vermesin. Vatandaşlarımıza da çok teşekkür ederiz, bizim ihtiyaçlarımızı hiç eksik etmediler. Emniyetimize ve sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ederiz. İnşallah bu illetten devletimizi ve milletimizi bir an önce Allah’ım kurtarır. Herkesin bayramı kutlu olsun” dedi.