New Karaman Otel İşletme Müdürü İlker Gezer, Karaman Gazeteciler Cemiyet üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda oteldeki yeniliklerden bahsetti.
New Karaman Otel İşletme Müdürü İlker Gezer, Karaman Gazeteciler Cemiyeti ile bir araya geldi.
Gerçekleşen toplantıya Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu, yönetim kurulu üyeleri ve cemiyet üyeleri katıldı. New Karaman Otel İşletme Müdürü İlker Gezer, oteldeki yenilikler, projeler ve çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi.
Gerçekleşen toplantıda konuşma yapan Gezer: “Şehir merkezinde yer alan konumu ile şehrin kalbindeki eviniz yenilenen yüzüyle siz değerli misafirlerini bekliyor.
Son teknoloji ile donatılmış odalarıyla kusursuz bir konaklama hizmeti sunmasının yanı sıra; şehre yeni bir soluk olan Koru Restaurant & Bar ve eşsiz düğünlere, organizasyonlara ev sahipliği yapmayı bekleyen balo salonları misafirlerini ağırlamak için hazır.
Güler yüzlü ve profesyonel personeli ile hizmet vermeye devam eden otelimizin bünyesine yeni katmış olduğu Koru Restaurant & Bar açık alanda çam kokuları eşliğinde Türk ve Dünya mutfaklarından seçme eşsiz lezzetleri sizlerle buluşturuyor. Koru Restaurant & Bar ‘da şeflerimizin özenle hazırladığı bol çeşitli serpme kahvaltı, evrensel bir lezzet olan fast food çeşitlerimiz ve birbirinden lezzetli a’la carte yemekleri tadıp; çam kokuları eşliğinde keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Gün içerisinde taze ve sağlıklı içeceklerin; aparatif atıştırmalıkların servis edildiği Koru Restaurant & Bar standartların üzerinde bir hizmet vermektedir.
Düğün, nişan, kına gibi en özel davetlerinizi unutulmaz anlara dönüştürebilmek için benzersiz bir konsept ve son teknoloji ile dizayn edilmiş balo salonlarımız hizmet vermeye başlamış olup; adından söz ettirecek kusursuz organizasyonlara ev sahipliği yapmak için ayrıcalıklı hizmet sunmaktadır.
New Karaman Otel & Convention Center farkı ile toplantı ve organizasyonlarınıza ev sahipliği yapabileceğimiz çok amaçlı salonlarımızla da hizmetinizdeyiz. Esnek düzenleme seçenekleri ve son teknoloji ekipmanlar ile etkileyici sunumlarınızı gerçekleştirebileceğiniz toplantı salonlarımız organizasyon türüne göre farklı kullanım imkanlarına sahiptir.
Konser ve eğlence etkinlikleri için tasarlanmış sahnemiz ve ileri düzey teknolojideki akustik ses sistemiyşe kusursuz etkinliklere ev sahipliği yapabileceğimiz çok amaçlı salonlarımız ayrıcalıklı hizmet vermektedir.
1000 kişi kapasiteli ihtişamı ile büyüleyen Salon Arya; 600 kişi kapasitesi ve zarafeti ile göz dolduran Salon Elagange ; damağınızda eşsiz lezzetler bırakan muhteşem manzarası ile Koru Restaurant & Bar ile siz değerli halkımıza hizmet vermek için heyecanla sizleri bekliyoruz” dedi.
Toplantı, Gezer’in basın mensuplarının sorularının yanıtlamasının ardından son buldu.