Karaman'ın gözde mekanlarından birisi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Vadi Park, basın mensuplarına tanıtıldı.
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yoğun ilgi görmeye başlayan Vadi Park’ta vatandaşlar şehirden uzak yeşillik alana kurulu mekanlarda doyasıya vakit geçiyor.
Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Vadi Park yöneticisi Murat Coşar, hayata geçirilen projeler hakkında da bilgiler verdi. Vadi Park’ın tanıtımına Karaman Gazeteciler Cemiyeti’ne üye tüm gazetecilerin katılırken, basın mensupları mekân ve işletmelere hayran kaldı.
Vadi Park’ın 2 mahallenin birleşim noktasında bulunan yeşillik alana kurulu olduğu ifade eden Coşar: “Yaz akşamları vatandaşların aileleriyle birlikte havuz kenarında vakit geçirebileceği nezih bir ortam hazırlamaya çalıştık. Vatandaşlarımızın buraya gelmeleri ve doyasıya eğlenip vakit geçirmeleri bizi sevindiriyor. 3 bin metrekareli alanımız var, oraya da sineme salonu getirmeye düşünüyoruz ve birçok büyük firmayla da Vadi Park’ta hizmet vermeleri için iletişim halindeyiz. 21 dükkanımız şuanda faaliyette ve makul fiyatlara kiralık dükkanlarımız. Malum pandemi döneminde yeni çıkmamızla birlikte esnafımız zor durumda. Bizimle çalışmak isteyen esnaflarımızdan ilk 3 ay kira almıyoruz. Bizim burada kuruduğumuz düzenle herkesin kazanmasını ve buraya gelen hemşehrilerimizin hoşnut kalmasını istiyoruz. Ama ne yazık ki birtakım sıkıntılarımızda var. Vatandaşlarımızın buraya rahatça ulaşabilecekleri bir yol güzergahı yok. Belediye otobüsleri ve dolmuşçuların yakın çevremizden geçmesini istiyoruz” dedi.