İmaret Haber olarak Karaman’ın en çok okunan haber sitesi olmayı başarmış ve kurulduğu ilk günden beri halka en iyi şekilde hizmet vermeye devam etmekteyiz.
Yıllardır halka doğru, tarafsız ve güvenilir haber sunmayı amaçlayan haber sitemiz yerelde ve ulusalda milyonlarca kitleye ulaşmayı başarmıştır. Özgün haber içerikleri ile daima belirlediği hedef doğrultusunda ve çizgisinden çıkmadan hizmet sunan imaret haber kısa sürede Karaman halkının ve diğer vatandaşların hafızlarında yer etmiştir.
İç Anadolu’nun güzide şehri olan Karaman’ı daha iyi tanıtabilmek adına geleneksel ve modern kültürü harmanlayarak ortaya kaliteli içerikler çıkarmaktayız. Her yaşa hitap edebilen özgün içeriklerimiz ile okuyucularımız 7/24 bizi takip ederek gündemden haberdar olmaktadır.
İmaret haber sitesi olarak her geçen gün bünyemize kattığımız yenilikler ile sürekli kendimizi geliştirmekteyiz. Güler yüzlü, genç ve dinamik ekibimiz sayesinde Karaman’a dair bütün olaylara zamanında ulaşıp vatandaşlara en hızlı, doğru, ve güvenilir haberi ulaştırmak için çaba sarf etmekteyiz. Karaman Haber.
Haber ve içerik çeşitliliğimiz sayesinde kolayca istediğiniz bilgiye güvenilir bir şekilde ulaşabilirsiniz. Site içerisindeki haber kategorisinde bulabileceğiniz yaşam, siyaset, sağlık, politika, eğitim, spor ve daha birçok kategori sayesinde dilediğiniz habere kolay bir şekilde ulaşmanız mümkün. İmaret haber sadece bunlarla da sınırlı değil. Yerelde olduğu kadar ulusalda da adından söz ettirebiliyor. Herkese hitap eden içerikleri en hızlı şekilde okuyucularımıza ulaştırarak hizmette sınır tanımıyoruz.
Sınırsız bilgiye ulaşmak kolaydır. Fakat doğru bilgiye ulaşmak sadece sizlerin elinde. Bizleri takip edip gündemden haberdar olmak istiyorsanız imaret.com.tr haber sitemizden bizleri anlık takip edebilirsiniz. Ayrıca ihbar hattımız veya sitemizde yer alan iletişim bilgileri sayesinde bize ulaşabilir dilek ve şikâyetlerinizi iletebilir ya da haberlerinizi ulaştırabilirsiniz. Tarafsız ve güvenilir bilgiye ulaşmak istiyorsanız bizimle kalın haberiniz olsun. www.imaret.com.tr