Ailesinin hayatından endişe ettiği 22 gündür kayıp olan Mustafa Yavuzcan için bölgede arama kurtarma çalışmaları halen devam ediyor. Günlerdir kayıp Yavuzcanı bulmak için jandarma, AFAD, 3 km ilerden koku olan Kadavra iz sürme köpekleri ile birlikte bölgede bir iz bulmak için çaba sarfediyor. Yavuzcan’ın araçtan indiği o ormanlık arazi içerisinde de didik didik arama yapıp kayıp gence ulaşmaya çalışılıyor.

MUSTAFA YAVUZCAN’IN KAYIP OLMADAN ÖNCE GÖRÜŞTÜĞÜ KADIN KİM? ARALARINDA HUSUMETLİ İLİŞKİ Mİ VARDI ?

Karaman’da 16 Ocak tarihinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınarak daha sonra tutuklanan Özlem T. ile kayıp Yavuzcan’ın arasında bir ilişki olduğu iddia edildi. Yavuzcan’ın ailesi Özlem T. ile birlikte daha önceden de konuştuklarını ve aralarında arkadaşlık ilişkilerinin olduğunu belirterek, tuzağa düşürmek istediklerinden şüphelendiler.

Star TV’de yer alan Gerçeğin Peşinde programında konuşan Yavuzcan’ın ailesi, “Birlikte yola çıktığı eniştesi aracından indirip Özlem T.’ye mi verdi? Ve dostluğumuz bitmesin diye de bizden mi saklıyor ? Yada Özlem T. ile arkadaş olduğu için onunla mı gittiler? diye düşündük. Ayrıca o kadın Mut’ta bir otelde çalışıyormuş. Onun yanında da olabilir düşüncesiyle yanında gidip sorduğumuzda benim yanımda değildi” diye ifade ettiler.