Mersin ili Mut ilçesine bağlı Göksu Kravga merkez camii ve Yunus Emre Camii imam hatipleri İsmail Karaer ve Mustafa Topuzoğlu nun organize ettikleri “Soframızı Beraber Kuralım ; Paylaşmanın Tadına Varalım “ temalı Mut Göksu mahallesindeki tarihi köprü yanında tertip edilen iftar programına yoğun ilgi ve katılım sağlandı.

İftar programına halktan yoğun katılım olurken ayrıca  İlçe Müftüsü Mustafa Öztürk, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Resmî Erkan ve Mut İlçe Resmî Daire Amirleri ve Müdürleri de katıldı.

Programda  konuşma yapan İlçe Müftüsü Mustafa Öztürk ve Kravga merkez camii imam hatibi İsmail Karaer;

"Özellikle Ramazan ayında birlik beraberlik kardeşlik yardımlaşma ve dayanışmanın yanında paylaşmanın da tadına varılması gerektiği ,bu mübarek ayın ruhuna uygun hareket edilmesi hatırlattı.

Daha sonra davetlilere Konya'dan gelen şiir ve nat ustası sanatçı Muhammet Emin Kutlu ve yerli sanatçılar tarafından Ramazan ile alakalı “Sultan“ adlı sine tiyatro, ilahi, şiir ve tasavvufi müzik dinletisi , semazenler eşliğinde Sema gösterisi sunuldu.

Programın sonunda Sanatçı İbrahim Doğar tarafından programın organizasyon işlerini yapan İsmail Karaer ve Mustafa Topuzoğlu hocalara  “Sevdalı Gönül” adlı albüm hediye  edilerek program sona erdi.

2