Karaman'da hizmet veren Özel Karaman Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, tüm branşlarda engelli bireylere hizmet vererek, özel çocukların öz bakım becerilerinin kazandırılması noktasında önemli çalışmalar yapıyor.

Kapılarını haber sitemize açan Özel Karaman Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, tüm branşlarda eğitim vererek,tüm bölgeye hizmet ediyor.

“SÜREÇLERİNE BİREBİR ORTAK OLUYORUZ VE PROFESYONELCE DESTEKLİYORUZ”

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, ''Bizler burada çalışan bütün arkadaşlarımızla beraber günümüzün tamamını özel bireylerle beraber geçiriyoruz. Çocukların öz bakım becerilerini yapmalarını, kendi ihtiyaçlarını giderebilmelerine, ilk sözcüklerine, ilk adımlarına ve birçok ilklerine şahitlik ediyoruz ve birebir ortak oluyoruz. Onların şoklarını, inkarlarını ve kabullenme süreçlerine birebir ortak oluyoruz ve profesyonelce destekliyoruz. Gevher hatun mah. 1821 sokak. No 4/1'de hizmet veriyoruz ve sahanın içindeyiz. Bu çocukların topluma kazandırılmaları için elimizden gelen bütün gayreti yapıyoruz.'' dedi.

"FİZİK TEDAVİ SÜRECİMİZ BAŞARIMIZLA İLERLİYOR"

56 Yıl boyunca elleri üzerinde emekleyen Naile Kurtoğlu, Özel Karaman Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile tedaviye başladı. 8 ay öncesinde Naile teyzenin ayağa kalkması bir hayal olarak görünse de tedavinin sonuç vermesiyle koltuk değneklerinin destekleri ile ayağa kaltı.