14 Mart 2019 Perşembe günü Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Fahri Meral’in yanı sıra ilgili kurum müdürleri ile 16 mahalle muhtarı katıldı.

 

Vali Fahri Meral’in, başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; uyuşturucuyla mücadele kapsamında tek tuşla ihbarda bulunmaya imkân tanıyan “UYUMA Projesi” ile “Yaya Öncelikli Trafik” uygulamaları hakkında muhtarlar bilgilendirildi. Toplantıda muhtarlar, mahalleleriyle ilgili yaşadıkları sorun ve taleplerini dile getirdiler.

 

Vali Meral tarafından tek tek söz verilerek sorun ve taleplerin ilgili kurum müdürleri tarafından da dinlendiği toplantıda, mahallelerdeki metruk binaların durumu, yol alt yapı, sosyal alanlar, kavşaklar, trafik gibi konulardaki talepler dile getirildi. Seçim öncesinde alınması gereken tedbirlere yönelik konular da toplantı gündeminde yer aldı.

 

Muhtarlar toplantısının sonunda Vali Meral, mahalle muhtarlarına 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerin hayırlı olması dileklerinde bulunarak tüm muhtarlara başarılar diledi.