Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Aktekke Millet Bahçesi'nin ihalesinin yapıldığını duyurarak; ilk etapta, Millet Kıraathanesi, otopark, çocuk alanları, fitness alanı, bisiklet yolu ve koşu parkuru gibi alanların yapılacağını aktardı.

Şeker yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "İlimizde Cevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilecek Aktekke Millet Bahçesinin ihalesi bu gün yapıldı. Hemşerilerimizin kullanımına hızlı bir şekilde sunulması hedeflenen iki etap halinde yapılacak Aktekke Millet Bahçesinin ilk etabı 43.700 m² alan üzerinde inşa edilecek.
660 m² Millet Kıraathanesi, 127 araçlık otopark, 857 adet ağaç, 28.000 adet çalı, 24.855 m² çim, 973 m² çocuk alanları, 115 m² kuru havuz, 265 m² fitness alanı, 627 m bisiklet yolu ve koşu parkuru, 21 adet kameriye, 91 adet bank proje kapsamında ilk etapta yapılacak.
3 ay gibi bir süre içerisinde ihale sürecinin tamamlanması öngörülüyor. 2021 yılının ilk yarısında yapımına başlanılacak olan çalışmalar inşallah kısa sürede tamamlanacak.
Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Karaman'ımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.