Karaman yepyeni bir kuruyemiş lezzetiyle buluşuyor. Kent Kuruyemiş 23 Aralık Çarşamba günü İsmet Paşa Caddesi, Gümüşler İş Hanı altında şok fiyatlarla açılıyor.

Karaman'da İsmet Paşa Caddesi, Gümüşler İş Hanı altında hizmete girecek olan Kent Kuruyemiş muhteşem fiyatlarla açılışa hazırlanıyor. 23 Aralık Çarşamba günü açılacak olan Kent Kuruyemiş indirimli fiyatlarla ve kalitesiyle müşterilerine yılbaşından önce hem lezzetli ürün tattırmayı hemde ceplerini yakmamayı hedefliyor.
Özellikle yılbaşına sayılı günler kala açılışını hedefleyen Kent Kuruyemiş yetkilileri; '' Açılış için en doğru tarihi aldığımızı düşünüyoruz. Özellikle yılbaşında her evde olmassa olmaz "KURUYEMİŞ" bizim işimiz. Bu yüzden fiyatları dibe indirme kararı aldık. Hem açılışa özel tanıtım fiyatı olarak hemde yılbaşı kutlamalarında müşterilerimize bizimde katkımız olsun dedik. Hedefimiz güler yüz, tatlı dil ile halkımıza hizmet etmektir. Bizim için müşteri memnuniyeti ön planda olmuş ve olmayada devam edecektir. Bu iş yerimizin açılışına tüm Vatandaşlarımızı bekliyoruz”'' dedi.

KENT KURUYEMİŞ AÇILIŞA ÖZEL FİYATLAR
Fındık İçi (Giresun): 64.99 ₺
Badem İçi: 64.99 ₺
Kabuklu Yer Fıstığı: 19.99 ₺
Antep Fıstığı: 64.99 ₺
Hurma (Flistin): 64.99 ₺
Siirt Fıstığı Duble: 64.99 ₺
Fıstık İçi: 19.99 ₺
Dakota Çekirdek Yerli: 14.90 ₺
Karışık Kuruyemiş Delüx: 74.90 ₺
Sarı Leblebi: 11.99 ₺
Karışık Kuruyemiş Lüx: 54.90 ₺
Karışık Özel: 34.90 ₺
Kabuklu Ceviz: 25.99 ₺
50 TL ve Üzeri Kuruyemiş Alışverişlerinizde 2 Adet Yemek Tabağı Hediye!
Adres: İsmet Paşa Caddesi, Gümüşler İş Hanı Altı / KARAMAN