Yılların tecrübesi ve birikimi ile düğün Salonu işletmeciliği, organizasyon işleri ve çiçekçilik sektörü ile büyük başarı yakalayan genç girişimci Mehmet Sağer, “Hayal ettiğim çok fazla iş var. Hedeflerime adım adım gidiyorum, -HERKES MUTLU OLSUN DİYE-  sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolda Kasr-ı Saadet Wedding Düğün salonlarını hizmete sunduk ve kimsenin hayali yarıda kalmasın dedik ‘’Gelin arabası süslemesi, gelin eli buketi ve düğün salonunu’’ toplamda 2.999 TL yaparak genç çiftlerimizin mutluluğuna ortak olduk “ diyerek kampanyasını duyurdu.

 

Kasr-ı Saadet Wedding Düğün salonlarından muhteşem kampanya!

Kasr-ı Saadet Wedding  sizleri için her şeyi düşündü. Zor pandemi şartlarında düğün yapmak isteyen çiftlere muhteşem kampanyayla merhaba dedi. Düğün Salonu-Gelin Arabası Süslemesi ve Gelin Eli Buketini toplamda sizlere 2.999 TL’ye sundu.  Düğün mekanından gelin arabası süslemesine kadar, düğününüz ile ilgili her konuda muhteşem kampanyalar Kasr-ı Saadet Wedding Düğün salonlarında.

 

2 katlı 500'er kişi  kapasiteli 2 adet düğün salonları; son derece modern bir şekilde tasarlanmış durumda bulunuyor. Her türlü düğün-sünnet- nişan ve toplu programların yapılabileceği salon Karaman'da yaşanan büyük bir eksikliği de gideriyor.

 

Düğün, sünnet, nişan gibi organizasyonlarda ihtiyacı olanlar, yeni hizmete başlayan Kasr-ı Saadet Wedding Düğün Salonlarını görmeden karar vermesinler. 500 kişilik salonlarda güvenlik en üst düzeyde; gelin ve hazırlanma odamızla hizmetinizdeyiz. Düğün salonu ihtiyacı olanlar; gelsinler, görsünler, salonumuzu incelesinler ve öyle karar versinler.

 

Kasr-ı Saadet Wedding Düğün salonları sıradan olmayan, en lüks düzeyde ve otel konforunda ve pandemi şartlarına uygun hizmet sunuyor. Önceliği daima konukların memnuniyeti olan  Kasr-ı Saadet Wedding Düğün salonları daima titizlikle hizmet veriyor.Düğün sahiplerine en iyi hizmeti sunmak için gelin ve damadın A’dan Z’ye her şeyiyle ilgilenen Kasr-ı  Saadet Wedding memnuniyeti en üst safhada tutuyor. 

 

Kasr-ı Saadet Wedding Sahibi Mehmet Bey ile yaptığımız röportajda;

Gelinin makyajı, gelin yolu, düğün salonu süslemeleri ve benzeri her şey bizim için çok önemli. Gelin ve damadın en güzel günlerini ölümsüzleştirmek için fotoğraflarını çekip onları memnun göndermek bizim en büyük hizmetimiz. Kariyerimin daha çok başındayım. Kendimi geliştirmeye devam ediyorum” dedi.

 

 

Paket programları ile evlenecek çiftlerin işini kolaylaştırıyor

 

Kasr-ı Saadet Wedding A'dan Z'ye evlenecek çiftlerin tüm aşamalarında hizmetleri mevcut.

Kız isteme çiçeği ve çikolatası, gelin buketi, gelin arabası, nişan ve düğün masası, kına organizasyonları, kuaför hizmetleri, gelin hanım için nedime arkadaşları ve daha isteğe göre bir çok organizasyon hizmetlerine ev sahipliği yapıyor.

 

Kasr-ı Saadet Wedding  Karaman'da bir ilki gerçekleştirecek

Düğün öncesi ve süğün esnasında dans, oyun, gösteri ve eğlencelerde alışılmışın dışında düğün öncesinde bay ve bayan solistleri ile müzik ziyafeti sunarak eğlencenin adresi olacak. Sadece düğün esnasında değil düğünden önce eğlenceli bir ortam yaratma hedefindeler. Amaçları sadece düğün yapmak değil aynı  zamanda insanları eğlendirmek olacak. Hizmetlerini en üst seviyede tutacakları görünüyor.