Isparta’da yaşanan olay ile ilgili 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda binlerce kişi Isparta Valisini ve Kulüp yönetimini protesto ettiler.

15 Temmuz Demokrasi Meydanında toplanan yaklaşık bin kişilik grup Isparta’da Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’yı ve Karaman Belediyespor yönetimini stada almayarak kapıda beklettiler. Tüm engellere rağmen Başkan Kalaycı “Karaman’ı sahipsiz mi sandınız?” diyerek zorlamalara karşı içeriye girdi.

 

Maçın ardından yola çıkan Karaman Belediyespor taraftar grubu,Kulüp yönetimi akşam saatlerinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanında toplanarak Isparta kulüp yönetimini ve Isparta valisini pankart açıp maşaleler yakarak protesto ettiler.

 

KARAMAN’A SAYGISIZLIK YAPTILAR

 

Karaman’a saygısızlık yaptıklarını belirten Başkan Kalaycı, “  Sizlerin başını yere eğdirttirecek bir bir konuya fırsat vermem, Bundan emin olun Allah’ın izniyle. Orda da bir çok engelleme yapmak istediler Karaman’a olabildiğince saygısızlık yaptılar ama hiçbir tanesini umursamadık. O stadın içinede girdik o maçı da izledik, Bütün haksızlığa rağmen.

Bu saatten sonra bize düşen bir şey var, hem şehrimize hem takımımıza daha çok sahip çıkacağız. Bu güveninizi kesinlikle boşa çıkartmayacağım, bundan emin olabilirsiniz.” Dedi.

 
 
VALİ Mİ ? KULÜP BAŞKANI MI ?
 
Güçlü bir şekilde futbol oynadıklarını ve baskıların büyük olduğunu dile getiren Karaman Belediyespor Başkanı Ali Kamer, “ Bugün Isparta’da Sayın Vali mi ? kulüp başkanı mı ? ne olduğuna karar veremediğimiz bir şahıs bizi, Sayın Belediye Başkanımızı ve takım yöneticilerimizi içeriye aldırtmak istemedi ve kapıyı kilitlediler. Sayın başkanımız önümüzde herşeye rağmen “Ne olacaksa olsun” diye zorlayarak içeriye girdi. Buradaki bizim protestomuz sayın valiye ve kulüp yöneticilerinedir” dedi.
Konuşmaların ardından meydanda “Vali İstifa” sesleri yükselerek protesto olaysız bir şekilde sona erdi.