Karaman’da kavak işi ile uğraşan 50 yaşındaki Mehmet Uyar, aracının içerisinde ölü bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı detaylı incelemenin ardından yüzünde kan izleri bulunan şahısın kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsinin ardından belli olacak.
Olay saat 11:30 sıralarında merkeze bağlı Morcalı köyü Kapız mevkiinde meydana geldi.
Alınan bilgiye göre, köyde kavak alım satımı yapan 52 yaşındaki Mehmet Uyar yine kavak kesmek için Kapız mevkine gitti. Oradaki işlerini bitirdikten sonra malzemeleri ile birlikte aracına binen Uyar’dan bir daha haber alınamadı.
CESEDİNİ ÇOBAN BULDU
O sırada keçilerini otlatmak için Kapız mevkine geken Ramazan Kara, yol kenarında 70 EP 220 plakalı aracın içerisinde hareketsiz şekilde yatan bir kişi gördü. Bir süre sesini duyurmak için uğraşan çobana tepki vermemesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonrasında Uyar’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
YÜZÜNDE KAN İZLERİ TESPİT EDİLDİ
Jandarma olay yeri inceleme ekipleri Uyar’ın cansız bedeninin üzerinde yaptığı inceleme  sonucunda yüzünde kan izleri olduğunu tespit etti. Olay yerinde yapılan parmak izi çalışmasının ardından Mehmet Uyar’ın cansız bedeni, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kesin ölüm nedeni ise yapılacak olan otopsinin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.
Jandarma, olay ile ilgili soruşturma başlattı.