Karaman'da rahatsızlanarak Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Mustafa Topuzoğlu hayatını kaybetti. Topuzoğlu'nun oğlu Hasan Topuzoğlu da geçtiğimiz yıl 21 Kasım 2019 yılında bıçaklanarak öldürülmüştü.

Edinilen bilgiye göre, 22 Kasım Pazar günü evinde rahatsızlanan Mustafa Topuzoğlu (45) ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Topuzoğlu, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İKİ GÜN ÖNCE DE BAYGIN BULUNDU
21 Kasım Cumartesi günü tanımdadığı bir evin bahçesinde giren Mustafa Topuzoğlu, burada ev sahibi tarafından baygın halde bulunmuştu. Polis ve sağlık görevlileri tarafından kümesten çıkarılan Topuzoğlu, ambulansla kaldırıldığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

OĞLU İLE AYNI GÜN YAŞAMINI YİTİRDİ
Dün yaşamını yitiren Mustafa Topuzoğlu'nun oğlu Hasan Topuzoğlu da 21 Kasım 2019 tarihinde bir otomobil ile arkadaşı ile gezerken, bıçakla boğazı kesilerek vahşice öldürülmüştü. Mustafa Topuzoğlu'nun cenazesi 24 Kasım Salı günü Bardas Köyünde öğle namazına müteakip, kılınacak olan cenaze namazının ardından oğlunun yanında defnedileceği öğrenildi.