KARAMAN’da halkın damak lezzetine tercüman olmaya hazırlanan “Lezzet’in Keyfi” Restaurantı hizmete açıldı.
Izgara ve yemek sektöründe tecrübeli ustalardan Umut İnce ve Ali Baloğlu’nun işletmeciliğini üstlendiği “Keyfi Lezzet” Izgara Balık ve Restaurant Salonu Karaman’da hizmete girdi.
Hacı Celal Mahallesi Eski Konya Yolu üzeri Perşembe Semt Pazarı çıkışı üzeri Işıklı Kavşak bitişiğinde yer alan “Keyfi Lezzet” Restaurantı, kuzu ve tavuk pirzola, kanat, kuzu şiş, çupra, levrek, alabalık, kelle paça, mercimek ve tavuk çorbalarının yanı sıra 10 çeşit mezesi ile Karamanlıların damak lezzetine hitap ediyor.


LEZZET VE KEYİF BİR ARADA”
İşleme sahipleri Umut İnce ve Ali Baloğlu, Karaman halkını lezzeti tatmaya davet ederek;
“Lokum gibi taze kesilmiş süt kuzusu etinden yapılmış pirzolamızı ve iç bonfilemizi hiç tattınız mı ?
Çünkü tadanlar bu lezzetin tiryakisi oluyor. İkramımız olan birbirinden lezzetli 10 çeşit mezemizle, damak tadınıza ayrı bir keyif katıyoruz.
Kuzu ve tavuk pirzola , kanat, kuzu şiş, çupra, levrek, alabalık, kelle paça, mercimek ve tavuk çorbalarımızla gece 2 ye kadar sizlere hizmet veriyoruz.
Hacı Celal Mahallesi Eski Konya Yolu üzeri Perşembe Semt Pazarı çıkışı üzeri Işıklı Kavşak bitişiğinde yer alan “Keyfi Lezzet” Restaurantımızda işimizi aşkla yapıyoruz, aşkımızı yemeğimize yansıtıyoruz. Herkesi bekliyoruz.”diyerek davet etti.

Restaurant İrtibat: 0543 565 6663