Karaman’da 2 Nisan’dan beri kayıp olarak aranan 29 yaşındaki Mehmet Bağcı, bir vatandaş tarafından çarşı merkezde bulunarak polise teslim edildi.
2 Nisan Cuma günü ikameti olan Rauf Denktaş Mahallesi Kazımkarabekir Caddesi No: 50/3 ‘den ayırılan ve bir daha dönmeyen 29 yaşındaki Mehmet Bağcı için yakınları ve polis ekipleri şahısa ulaşmak için seferber olmuştu.
“5 gündür kayıp olan genç her yerde aranıyor” başlıklı yaptığımız haber üzerine Adliye personeli Ahmet Arısoy, Mehmet Bağcı’yı çarşı merkezde bularak polis ekiplerine teslim etti. 

Arısoy yaptığı açıklamasında ise , “2. İstasyon Caddesinde yalnız başına yürürken sosyal medyadan tanıdım. Arkasından koşarak gidip durdurdum ve baktım o. Ailesiyle haberleşmeden çıkıp gitmiş. Uzun zamandır eve gitmediğini karnının aç olduğunu söyledi. Salmadım bir yere, bir şeyler ikram ettim ve polisi aradim. Bu zaman kısaca sohbet ettik, babasi yokmuş herhalde. Üstü başı yırtık ve üşümüştü. Kimlik de yokmuş üzerinde. Ben kendim adliye personeliyim.Oturttum,  polisler gelince de onlara teslim ettim” dedi.