Karaman'da polisin yaptığı fuhuş operasyonda 2 eş cinsel gözaltına alındı. Para karşılığı fuhuş yaptığı tespit edilen 24 yaşındaki Murat Ç. ve aynı yaştaki Mehmet Ç.'nin apart daire sahiplerine kendilerini polis olarak tanıttığı öğrenildi. Karaman Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri fuhuşa darbe vurmaya devam ediyor. Ekipler yaptıkları operasyonlarla fuhuş şebekelerini çökertirken, operasyonlardan dolayı halktan ve mahalle muhtarlarından büyük destek alıyor. Operasyonların vatandaşlara güven verdiğini belirten mahalle muhtarları İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar'a ve Karaman Valisi Fahri Meral'e teşekkür ediyor.

Karaman Asayiş Şubesine bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Asayiş Şube Müdürü Muhammet Ergin'in koordinesinde operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Ahlak Büro Amirliği dedektifleri 24 yaşındaki Murat Ç. ve aynı yaştaki Mehmet Ç.'nin sosyal medya üzerinden müşteri bularak para karşılığında fuhuş yaptığını tespit etti.

Murat Ç. ve Mehmet Ç.'yi takibe alan ekipler Tabduk Emre Mahallesinde bulunan bir günlük kiralık apart daireye operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyon para karşılığı fuhuş yaptığı tespit edilen Murat Ç. ve Mehmet Ç. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler sorguda para karşılığı fuhuş yaptıklarını kabul ederek, sosyal medya üzerinden müşteri bulduklarını itiraf etti.

Mehmet Ç. ifadesinde Gaziantep'te üniversite okuduğunu sosyal medya üzerinden yaptığı araştırmaların ardından Karaman'da bu işi yapabileceğini düşünerek Karaman'a geldiğini söyledi. Mehmet Ç. ve Murat Ç. işlemlerinin ardından detaylı sağlık raporu için hastaneye sevk edildi. Şüphelilerin günlük apart daireleri kiralarken kendilerini polis olarak tanıttıkları öğrenildi.