Karaman'da geçtiğimiz gün bir düğün salonunda meydana gelen bıçaklı kavgada ağır yaralanan Yunus Pınar, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşama tutunamadı.
Olay dün saat 22:00 sıralarında Yenimahalle 308. sokak üzerinde bulunan bir düğün salonunun önünde meydana geldi.
İddiaya göre, düğüne davetli olarak gelen Yunus Pınar ile Ali C., hava almak için salonun önüne çıktı. O sırada yoldan geçen Halil İ.S. ve Osman B. isimli şahıslar ile alacak verecek meselesi yüzünden sözlü tartışma başladı. Tartışma giderek büyümesi üzerine Yunus Pınar İle Ali C. vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralanırken, şüpheliler ise olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yapmasının ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.Burada tedavi altına alınan yaralılardan Yunus Pınar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralı Ali C.'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 
Polisin, bölgede yaptığı çalışmanın ardından şüpheliler kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin emniyetteki sorgularının ardından yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. 
Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.