Olay, dün ikindi saatlerinde Ali Şahane Mahallesinde bulunan evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Anne N.B., kızı 8 aylık Elif'i emzirdikten sonra uyuması için yatağına yatırdı. Bir süre sonra Elif'in fenalaştığını fark eden anne durumu sağlık görevlilerine bildirdi. İhbar üzerine eve çağrılan ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Elif bebek, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

TABUTU BABASI KUCAKLAYIP TAŞIDI
Elif bebek için bugün Ahmet Yesevi Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Törene Elif bebeğin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazı öncesi bebeğin annesi tabutuna sarılarak gözyaşı döktü baba ise namaz sırasında güçlükle ayakta durdu.
Kılınan namazın ardından baba Musa Balasarlı bebeğinin tabutunu kucaklayıp defnedilecek yere kadar tek başına taşıdı. O anlar ise yürekleri dağladı. Minik Elif, daha sonra şehir mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Musa ve Nurcan Balasarlı çiftinin Elif bebek ikinci çocukları olduğu öğrenildi.
Elif bebeğinin kusma sonucu nefes alamaması nedeniyle öldüğü üzerinde durulurken, kesin ölüm nedeni otopsi sonrası belirlenecek.