Karaman’da kadınlar arasında çıkan silahlı kavgayı ayırmak isteyen gardiyan silahla yaralandı. Yaralı gardiyan kaldırıldığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Olay yerinde gözaltına alınan 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. 

Edinilen bilgiye göre, Cezaevinde yatan yakınlarını ziyarete gelen Elmas N. ve Sevim N. daha önce aralarında kız alma ve verme meselesi yüzünden husumetli olduğu Nurgül S. ve Hasret U. ile karşılaşınca tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Elmas N. yanında getirdiği tabancayı çıkarak ateşlemek istedi.
Bu sırada cezaevi gardiyanlarından Hacı Ali S., kavgayı ayırıp almak istediği tabancanın ateşlenmesi üzerine ayağından yaralandı.  İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, jandarma da olay yerini ablukaya alarak şüphelilerin kaçmasını önledi.  
Yaralanan gardiyan ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, polis olaya karışan 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.