Aslen Karamanlı olup, Mümine Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Kadir Tan (48) vefat etti. Tan'ın cenazesi cuma namazına müteakiben musalladan kaldırılacaktır. 

Aslen Morcalı Köyünden olup, Kılbasan Bakımevinde ikamet etmekte olan Fatih Özşahin (51) vefat etti. Özşahin'in cenazesi cuma namazına müteakiben musalladan kaldırılacaktır.

 Aslen Yeşildere Köyünden olup, Sekiçeşme Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali Özyürek (92) vefat etti. Özyürek'in cenazesi cuma namazına müteakiben musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Ekinözü Köyünden olup, Gazidükkan Mahallesinde ikamet etmekte olan Zeliha Çimen (77) vefat etti. Çimen'in cenazesi cuma namazına müteakiben musalladan kaldırılacaktır. 

Aslen Karamanlı olup, Kirişçi Mahallesinde ikamet etmekte olan Sevim Sesal (86) vefat etti. Sesal'in cenazesi cuma namazına müteakiben musalladan kaldırılacaktır. 

Aslen Mut'lu olup, Fatih Mahallesinde ikamet etmekte olan Havva Altun (88) vefat etti. Altun'un cenazesi cuma namazına müteakiben musalladan kaldırılacaktır. 

Aslen Karamanlı olup,Rauf Denktaş Mahallesinde ikamet etmekte olan Yahya Tahtabıçak (72) vefat etti. Tahtabıçak'ın cenazesi cuma namazına müteakiben musalladan kaldırılacaktır.  

Aslen Karamanlı olup, Alişahane Mahallesinde ikamet etmekte olan Hayati Sezerer (72) vefat etti. Sezerer'in cenazesi cuma namazına müteakiben musalladan kaldırılacaktır. 

karamanguncel.com haber sitesi olarak; merhumlara ve merhumelere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.