Karaman’da bankaya olan borçlarının bu ay kesinti yapılmamasından dolayı balkona çıkarak intihar teşebbüsünde bulunan şahıs, polisin çabası sonucu indirildi. Tedavisinin yapılaması için Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan şahısın, Epilepsi hastası olduğu öğrenildi.
Olay bugün saat 12:00 sıralarında Mansurdede Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan 4 katlı bir apartmanda meydana geldi.
İddiaya göre, bir bankanın her ay annesinin maaşından kredi için para kestiğini ve bu ay kesinti yapmadığını öğrenen Sabri Y., ‘banka bu ay neden maaşımızdan kesinti yapmadı’ deyip oturdukları apartmanın balkonuna çıkarak intihar girişiminde bulundu. Durumu fark eden annesi, bir süre ikna etmek için çabalasa da bir sonuç alamadı.
Daha sonra ihbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince binanın altına şişme yatak açıldı. Polis ekiplerinin uzun uğraş sonucu ikna edilen Sabri Y., balkondan alınarak olay yerinde bekleyen ambulansa alındı. Tedavisinin yapılaması için Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan şahısın, Epilepsi hastası olduğu öğrenildi.
Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.