Karaman'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 8'i tutuklanırken, 1 kişi de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte uyuşturucu satışı yapanlara yönelik sabaha karşı operasyon düzenledi. Konya'dan özel harekat polisinin de aralarında bulunduğu 300 polisin katıldığı operasyonda, kapılar koç boynuzlarıyla kırılıp içeriyi girildi. Düzenlenen operasyonda, 10’u kadın 41 kişi evlerinde gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında örgüt elebaşı olduğu iddia edilen bir kadının da bulunduğu öğrenildi. Şüphelilerin evlerde yapılan aramalarda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edilen Özlem T., Ayşe E., Recep A., Mehmet Ali K., Hasan E. , Mustafa T. , Ahmet Y. ve Ramazan T. tutuklanırken, Celalettin Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer şüphelilerin işlemlerinin emniyette devam ettiği öğrenildi.