Karaman'da 8 yıl önce kayıplara karışan Gülşen Caymaz için Karaman emniyeti harekete geçti. Gülşen Caymaz'a ait olduğu ileri sürülen valiz ve içindeki eşyalar canlı yayında emniyet ekipleri tarafından incelemeye alındı. Son dakika gelişmesinin yaşandığı sırada Müge Anlı canlı yayınında bağlanan Gülşen Caymaz'ın arkadaşı, iddialarıyla stüdyoda bulunan ailede şok etkisi yarattı. 

İki çocuk annesi Gülşen Caymaz'ın şüpheli kaybı Müge Anlı'ya konu oldu. 18 yaşındayken eşini kaybeden Gülşen Caymaz, 2 çocuğuyla birlikte annesinin yanına taşındı. Annesiyle zaman zaman tartışmalar yaşayan Caymaz aniden ortadan kayboldu.O dönem 13 yaşında olan kızı Pınar Geyik, annesini bulmak için Müge Anlı programına başvurdu. Annesinin bulunmasını isteyen Pınar Geyik, Coşkun ismindeki erkek arkadaşına gittiğini iddia etti. Coşkun Yılmaz'ı Gülşen Caymaz'la tanıştıran Murat Akın da canlı yayına katıldı.
17 Şubat 'ta Gülşen Caymaz'ın annesi de Müge Anlı'ya katıldı. Anne kızının öldürülüp gömülmüş olabileceğini söyledi. 8 yıldır kayıp olan kızının bulunması için Müge Anlı'ya katılan Kamile Balığkurdu, suçladığı Murat Akın'a canlı yayında ayakkabısını çıkarıp fırlattı. 16 Şubat tarihli bölümde Murat Akın, anne Kamile Balığkurdu'yu para karşılığı erkeklerle birlikte olduğunu iddia etmişti.

 

"BURAYA GELENLERE PARA VERMİYORUZ"

Konuyla ilgili bildiklerini anlatmak için programa gelmesini istediği Coşkun Yılmaz'ın kendilerinden 10 bin TL istediğini öğrenen Müge Anlı, "Ben prensip olarak programa katılan kişilere para vermiyorum. Çünkü bu olaylar adliyeye intikal eden olaylar. Sonra yarın bir gün 'Para verdiler, para verdikleri için ben de böyle konuştum' denmesin diye en baştan ben bu konuyla ilgili tavrımı ortaya koyuyorum. Biz buraya parayla kimseyi çıkarmıyoruz, para karşılığı da konuşturmuyoruz. Herkes buraya Allah rızası için geliyor. Ama biz yol ve otel masraflarını karşılıyoruz" dedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınının ardından Karaman emniyeti harekete geçti. Kayıp kadına ait olduğu ileri sürülen bir bavul ve içindeki eşyalar incelemeye alınırken, Gülşen Caymaz'ın arkadaşı olduğunu ileri süren bir hanımefendi Atv canlı yayınına bağlandı ve valizin içindeki kırmızı ayakkabının Gülşen'e ait olduğunu ifade etti.

4 gün aynı yerde çalıştıklarını ifade eden arkadaşı, Gülşen Caymaz'ın "Ailemden kaçıyorum, biraz burada çalışıp, para kazanıp gitmem lazım" dediğini ve 4. günün sonunda da ayrıldığını ileri sürdü.