Yıllardır Karaman’da kasap ve restoran olarak hizmet veren Korkmazlar, Karaman’da 200 kişi kapasiteli yeni şubesini hizmetinize sunuyor.

Karaman’da 25 yıldır kasap, 5 yıldır restoran olarak hizmete devam eden Korkmazlar, 3. Şubesini Mut yolu üzerinde Karaman’da eşi benzeri olmayan serpme kahvaltı ve restoranı ile 1 haziranda Karaman halkına kazandırıyor. 

Daima güler yüzlü hizmet anlayışını benimsemiş ve asla kalite politikalarından ödün vermeyen Korkmazlar, güvenli ve sağlıklı adımlarla hizmet vermeye devam ediyor. Bu büyümenin devamı neticesinde sınırlarını zorlayarak Karaman’da 3. Şubesini açıyor. 

GORGET TAM SİZE GÖRE

Dostlarınızla, ailenizle keyifli bir hafta sonu kahvaltısı istiyorsanız Gorget Restoran tam size göre. Güne daha iyi başlamak için eşsiz bir kahvaltı bulabileceğiniz ender mekanlardan biri olan Gorget’te; metrelik kebap, testi kebabı, serpe kahvaltı, balık çeşitleri,bakır çaydanlıkta çay ikramı, sıcak sunum pidesi ve ayrıca çiğ et satış noktası olan Gorget’te ayrıca siz değerli misafirlerin araçları vale tarafından karşılanıp ücretsiz bir şekilde yıkanmaktadır. 

ADRES: MUT YOLU ÜZERİ SEYİR TERASLARI KARŞISI HİKMET ALTIN İNŞAAT