Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 16-24 Aralık tarihleri arasında düzenlenen okullararası gençler futsal il birinciliği müsabakaları KMÜ Spor Salonu’nda oynanan son gün karşılaşmalarının ardından sona erdi. Kızlar ve erkekler kategorisinde 18 okuldan toplam 216 öğrencinin birincilik mücadelesine sahne olan müsabakalar da erkeklerde Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi şampiyon olurken kızlarda ise bu isim Spor Lisesi oldu.

Müsabakalar sonunda oluşan genel sıralamada ise erkekler kategorisinde Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, Toki Anadolu Lisesi ikinci, İrfan Ataseven Anadolu Lisesi üçüncü, Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi dördüncü oldu. Kızlarda ise Spor Lisesi birinci, Karaman Anadolu Lisesi ikinci, Fatih Anadolu Lisesi üçüncü, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Erkekler kategorisinde şampiyon olan Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi ve kızlarda şampiyon olan Spor Lisesi Karaman’ı okulllararası grup müsabakalarında temsil etme hakkı elde etti.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz, Cavit Bardak ile beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.