Gelecek Partisi Karaman İl Başkanlığı binası bugün açıldı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Karaman İl Başkanlığı binasının açılışını yapmak üzere bugün Karaman’a geldi. Karaman-Konya yolunda konvoy eşliğinde karşılanan Davutoğlu'na eşi Sera Davutoğlu da eşlik etti.
Açılış töreninde konuşan Davutoğlu, şunları söyledi: “Bugün Karaman’dayız. Esnaflarımızla, çiftçilerimizle dertleştik. Gün selamlama günü, dertleşme günü ve dertlere çözüm bulma günü. İşte huzurunuzdayız. Bıraktığımız görevleri tekrar şimdi bu halkın derdine sözcü olmak üzere yola çıktık. Kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi dışlamadan 83 milyonu kardeş kılmaya geliyoruz.

Karaman bereket diyarıdır, Karaman yiğitlerin ve boyun eğmeyenlerin diyarıdır. Dünden beri her köşede çiftçilerimizin derdini dinledik. Kepenkler iniyor, çiftçilerimiz kan ağlıyor, esfafımız kan ağlıyor, emekçilerimiz kan ağlıyor. Böyle bir günde bu dağlarda yetişmiş Davutların Ahmet’i olarak size söz veriyorum susmadık, sumayacağız.
Geçmişte genel başkanlığını ve başbakanlığın yaptığımız bu partide, bütün bu yanlışların durması için elimizden geleni yaptık. Makamları bıraktığımız gün Türkiye’nin bugünkü haline bakın. Dolar 2,80’di şimdi 7,5 lirada tutmak için 130 milyar dolar döviz harcadılar. Yoksulluk diz boyu hale geldi.” ifadelerini kullandı.
Açılışın ardından İl binasına geçen Davutoğlu, burada vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra çarşı esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.