Karaman'da 6 Ekim 2017 tarihinde kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 31 yaşındaki Fatma Uyanık davasında karar çıktı. 
Müge Anlı'da işlenen Fatma Uyanık ile ilgili Vahap Varlı cinayetten müebbet hapis cezası aldı. Müge Anlı, Hepinizin içini rahatlatacağına inandığım bir karardı, diyerek gelişmeleri anlattı.

 

OLAYIN GEÇMİŞİ
Bağ evinden köyüne gittiği sırada kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Fatma Uyanık ile ilgili son dakika gelişmesi
Genç kadın, olay günü annesi evden 15 kilometre uzaklıktaki bahçelerine gitti. Gece buradaki bağ evinde kalan Uyanık, sabah bir süre bahçede çalıştıktan sonra ilçe merkezine döndü. Fatma Uyanık, havanın kararmasına rağmen eve dönmedi. Jandarma ve AFAD ekiplerinin bağ evinin bulunduğu bölgedeki arama çalışmaları sonuç vermedi.

Cesedi bir türlü bulunamayan Fatma Uyanık olayında 3 kişi tutuklanmıştı. Tutuklanan zanlı Vahap Varlı'nın abisi ile Fatma Uyanık'ın abisinin arkadaş olması, acılı aile ile zanlılar tarafında adliyede gergin anların yaşanmasına sebep olmuştu. Fatma Uyanık'a ait cesede ise ulaşılamadı. Cesede ulaşılamamasına rağmen Vahap Varlı müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Gelişmeleri hepinizin içini rahatlatacağına inandığım bir karardı sözleriyle duyuran Müge Anlı, adalet yerini buldu dedi.