Kuş isimleri  denildiğinde birçoğunuzun aklında onlarca isim belirecektir. Fakat bu isimler arasından ailenizin bir parçası haline gelecek küçük dostumuz için bir isim seçmek oldukça zor bir hale gelecektir. Sizinle birlikte yaşamaya alışacak olan minik, kanatlı dostlarımız ile aranızdaki iletişimin temellerini oluşturacak isim seçimini dikkatli yapmalısınız.

Ev ortamında, kafeste yaşamaya alışmış bazı kuş türlerinden sahiplenmeniz halinde bu dostumuza seslenebilmek için bir isim belirlemeniz gerekmektedir. Bunu yeni bir çocuk sahibi olmuşsunuz gibi düşünebilirsiniz. Belirleyeceğiniz bu isim onun muhtemelen ilk öğreneceği kelime olacaktır ve doğru bir eğitimle bu isme tepki vermeye başlayacaktır.

Kuş İsimleri

Kuş isimleri, kanatlı dostlarımızın türü, rengi ve cinsiyetine bağlı olarak yeni ailesinin ona vereceği isimlerdir. Ailenizin yeni üyesine seslenmek için her zaman duymak isteyeceğiniz bir isim seçebilirsiniz. Sizlere yardımcı olabilmek adına kuşunuzun cinsiyetine bağlı olarak tercih edebileceğiniz isim önerilerinde bulunduk. Daha detaylı ve geniş bir isim önerisi arşivi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

BıcırıkBoncukSarı
PapatyaBulutBal
ÇapkınBaşkanRıfkı


Dişi Kuş İsimleri

Dişi kuş isimleri, kuşunun cinsiyetini bilen kişilerin isim seçimi yaparken daha dikkatli davranmalarına neden olacaktır. Sizler için alt tarafta paylaştığımız oldukça popüler isim önerilerine bir göz gezdirebilir, daha fazlası için Dişi Kuş isimleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

BızdıkDenizMercan
Şirine TarçınYeşil
ZakkumFıstık Paytak


Erkek Kuş İsimleri

Erkek kuş isimleri, kuşunun erkek olduğunu öğrenen kişiler için hazırladığımız bir liste. Bu listede erkek kuşlarınız için tercih edebileceğiniz birbirinden güzel, benzersiz ve popüler isimlerle karşılaşabilirsiniz. Sizlerden gelen öneriler dahilinde devamlı olarak kuş isimleri listemizi güncel tutuyoruz. Bu sayede yüzlerce farklı isim önerisini bir arada paylaşabiliyoruz. Eğer sizde Erkek Kuş isimleri  arasından seçim yapmak ve daha geniş bir listeye göz atmak isterseniz sitemize bir göz atabilirsiniz.

AlişArsızBatu
CinoÇirkinFındık
KâmilMavişPaşa


Kuşunuz için isim seçimi yaparken cinsiyeti başta olmak üzere, rengi ve türüne bağlı olarak elemeler yapabilir ve onun yapısına en uygun ismi belirleyebilirsiniz. Bu şekilde bir seçim yaparak yalnızca isminden dahi diğer kişilerin kuşunuzun türü ve cinsiyeti hakkında tahminde bulunmalarını sağlayabilirsiniz. Umarız en güzel kuş isimleri paylaşımlarına yer verdiğimiz listemizi beğenmişsinizdir.