İftar programında Çumra Şeker Fabrikası, Atıştırmalık, Yem Fabrikası, Un Fabrikası başta olmak üzere Çumra Kampüsünde bulunan tesislerde çalışan personelin yanı sıra Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve Anadolu Birlik Holding üst düzey yöneticileri de hazır bulundu.

Ramazan-ı Şerif’in huzur, barış ve kardeşlik iklimini doyasıya teneffüs eden Konya Şeker ailesi, bir arada olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadı ve dua ederek hep birlikte iftar açtı. Personelin yoğun ilgi gösterdiği iftar programında Başkan Ramazan Erkoyuncu da işçilerle birlikte aynı masada iftar açtı.

Programda bir de konuşma yapan Başkan Ramazan Erkoyuncu, birlik beraberlik içinde ülkenin gıda devlerinden biri olarak Konya Şeker ailesinin güçlü bir şekilde geleceğe yürüdüğünü ifade etti.

“Çok güzel günler göreceğiz inşallah” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Erkoyuncu “Özellikle gıda grubunda büyüyeceğiz. Bunu seçilirken de söyledim. Bizim bildiğimiz bir yer vardır, tarım ve gıda. Bugün çok klasik ve ezber haline geldi ama bütün dünyada pandemi ve arkasından da Rusya-Ukrayna Savaşı şunu gösterdi; gıda bu dünyada insanoğlu için olmazsa olmaz bir sektördür. Onun için biz gıda bölümünde gelecekte çok iyi şeyler yapacağız. Eğer işimize odaklanırsak bu kurum, kurumlar hakikaten dev kurumlar, değil ülkede dünyada da örnek teşkil edecek modernlikte, sağlıkta, düzende kurumlar. Bütün mesele bu kurumları sağlıklı çalıştırabilmekte. Sizden hassaten rica ediyorum iyi çalışın, iyi gözetin… Dikkatli ve samimi davranırsak gelecekte iyi şeylerin olacağına inanıyorum" dedi.

Konya Şeker’in iftar programları, 22 Nisan 2022 Cuma tarihinde Panagro Kampüsünde, 25 Nisan 2022 Pazartesi günü ise Altınekin Kampüsünde devam edecek.