CHP Karaman Milletvekili ve CHP Karaman 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. İsmail Atakan Ünver, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ünver mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Birlik ve beraberlik duygularımızın paylaşarak çoğaldığı en önemli günler hep birlikte kutladığımız bayramlarımızdır. Ülkemiz ve dünyanın içerisinde bulunduğu tüm acılara, gözyaşlarına ve sorunlara rağmen Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle başta depremler olmak üzere doğal afetler, hastalıklar ve ekonomik sorunların can yakıcı noktada olduğu bu dönemde, kucaklaşan bir Türkiye umuduyla Karamanımız ve ülkemiz için, tüm güzel duygularımızı paylaşarak çoğalttığımız bir bayram olmasını temenni ediyorum. Umuyorum ki o güzel bayram günlerine, bu bayramdan başlayarak tekrar döneceğiz.

Biz, bugünkü mevcut durum ne olursa olsun ülkemizin her bir köşesine yine baharlar geleceğinin; dayanışmayı, adaleti, liyakati ve ahlakı temel alan yaklaşımımız ile tüm zorlukları aşma iradesine ve kuvvetine sahip olduğumuzun bilincindeyiz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını karşılamaya hazırlanırken, aydınlık günlerin müjdecisi olan şafak vaktine de çok yakınız.

Bu vesileyle İslam âleminin ve tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramlarını bir kez daha kutlayarak, huzur, mutluluk, sağlık dolu nice bayramlar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bayramımız mübarek olsun.”