Siyasi partiler 31 Mart 2024 yerel seçimleri için çalışmalarını hızlandırırken, parti kulislerinde ise aday ve aday adayı hareketliliği yaşanıyor. Bazı isimler konuşulmaya başlandı bile. 

Siyasi partiler 31 Mart 2024 yerel seçimleri için çalışmalarını hızlandırırken, Ak Parti kulislerinde ise aday ve aday adayı hareketliliği yaşanıyor. Süreci yöneten isim olan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ise çok ciddi bir şekilde hem sahada, hem telefonla, hem de SMS aracılığıyla anketler yaptırmaya ve kamuoyu yoklamaları almaya devam ediyor.

HÜSEYİN ALANLI AĞIR BASAN İSİMLER ARASINDA

Öte yandan kulislerden sızan bilgilerine göre AK Parti'de Karaman merkez Belediyesi için Ertuğrul Çalışkan ve Mevlüt Akgül'ün isimleri konuşuluyordu. Son 2 gündür telefon ile yapılan anketlerde Mevlüt Akgün saf dışı kalırken, Hüseyin Alanlı'nın ismi ön plana çıktı.Karaman'da sevilen ve her kesimden destek gören 70'e yakın projeleri ile belediyeye talip olan Hüseyin Alanlı mı aday gösterilecek merakla bekleniyor..

Üst kurulda isimleri geçen aday adaylarının durumu masaya yatırılıp en geç 12 Ocak Cuma günü adaya teblig edileceği ve 15 Ocak günü ise genel merkeze davet edileceği edinilen bilgiler arasında.