Karaman’da faaliyetlerini sürdüren Azra Bisküvi çalışanları Türk Kızılay’ına, Karaman Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikasında kan bağışında bulundu.  

 

Ülkemizde her 4 saniye de bir ünite kana ihtiyacının bulunduğunun bilincinde olan Azra Bisküvi çalışanları, Kızılay kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösterdi. Azra Bisküvi yönetimine ve çalışanlarına duyarlı davranışlarından ve Kızılay’a desteklerinden dolayı çok teşekkür eden Dr. Serdal SEMEN,

“Azra Bisküvi yöneticilerine ve çalışanlarına öncelikle çok teşekkür ediyorum. Kanın acil değil sürekli olduğu olgusuna karşı duyarlı davranan bir kurum. 18-60 yaş arasında, ağırlığı 50 kg’ın üzerinde olan, önemli sağlık sorunu olmayan hemen herkes doktorunun muayenesi sonucunda uygun bulunursa kan bağışında bulunabilir. Her bağışta, bir seferde 450 ml. kan alınır. Vücuttan eksilen bu miktar, yeniden üretilir. Türk Kızılayı bağışçıları sayesinde, ülkenin kan ihtiyacını karşılanmaktadır. Unutulmamalıdır ki; kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Kan bağışının insani bir yardım olmasının yanı sıra kendi sağlığınız için de çok faydalıdır” diyerek kampanyaya kan vererek destek olan çalışanlara teşekkür etti.