Anatolia Restaurant, düzenlemiş olduğu kahvaltı programında Karaman Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulunu ve üyelerini ağırladı.
İşletme sahibi Ali Semiz ve oğlu Mehmet Semiz’in ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programına Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu, yönetim kurulu ve cemiyet üyeleri katıldı.
Programda cemiyet üyeleriyle tanışan Ali Semiz, basın mensuplarını ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek: “Memleketimiz Karaman’a güzel bir restoran hizmeti vermek için kollarımızı sıvadık. Karaman’ımıza tattırdığımız farklı lezzetler ve verdiğimiz güler yüzlü hizmetle farklılık oluşturmaya özen gösteriyoruz. Pandemi nedeniyle sektör olarak zor bir zamandan geçtik. Bu zor günlerde sizlerden destek bekliyoruz. Davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.
Başkan Demirkollu ve cemiyet üyeleri de davetten duydukları memnuniyeti dile getirerek işletme sahibi Semiz’e teşekkür ettiler.
Kahvaltı programının ardından Mehmet Semiz, basın mensuplarına restoranı tanıtarak verdikleri hizmetler hakkında bilgiler verdi.