Akçaşehir kent meydanında düzenlenen uğurlama törenine Akçaşehir Belediye Başkanı Mustafa Balta, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Nurettin Doğan, Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Hüseyin Oduncu, Akçaşehir Çok Programlı Anadolu Lisesi yöneticileri, öğretmen ve öğrencileri ile vatandaşlar katıldı.


Akçaşehir Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatına destek amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Akçaşehir Belediyesi ve halkının da desteğiyle toplanan bir tır dolusu elma bugün dualarla bölgeye ulaştırılmak üzere yola çıktı. 


Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda konuşan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Nurettin Doğan, öğrencilerde milli, manevi ve ahlaki değerleri geliştirmek, yardımlaşma, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek amacıyla Akçaşehir Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenci ve velileri iş birliğiyle böyle bir projenin düzenlendiğini ifade etti. “Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor” adlı proje kapsamında Afrin ve harekat bölgesinde dağıtılmak üzere öğrenciler ve veliler tarafından bir tır elma toplandığı belirtildi.


Nurettin Doğan, etkinlikte yer alan kurum, kuruluş ve vatandaşlara teşekkür ederek konuşmasına son verdi. Her yaştan Akçaşehirlilerin yoğun katılımıyla düzenlenen program edilen duaların ardından aracın yola çıkmasıyla son buldu.