AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Abidin Çağlayan, ilçe ve beldeleri ziyaret ederek saha çalışmalarına başladı.
AK Parti Karaman 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Abidin Çağlayan, milletvekili başvurusunun hemen ardından sahaya ayak bastı. 
İlçe ve beldelerle birlikte belediye başkanlarına ziyarette bulunan Çağlayan, hem aday adaylığı noktasında hem de 14 Mayıs genel seçimleriyle ilgili olarak saha çalışması yaptı. 
Ziyaretleri esnasında ilçe teşkilatları ve belediye başkanları tarafından sevinçle karşılanan Çağlayan, vatandaşlarla da bir araya geldi. 
Saha çalışmaları çerçevesinde ilk olarak Taşeli bölgesinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Çağlayan, sırasıyla Sarıveliler, Ermenek ve Başyayla ilçelerine ziyarette bulundu. 
Sarıveliler ziyaretinde AK Parti Sarıveliler İlçe Başkanı Mehmet Canbolat, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahman İner, yönetim kurulu üyeleri ve köy başkanları ile bir araya gelen Çağlayan, ilgilerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 
Ardından AK Parti Ermenek İlçe Başkanlığına geçen Çağlayan, burada AK Parti Ermenek İlçe Başkanı Mevlüt Sarıtaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Bardakcı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Gerçeker, Kazancı Belediye Başkanı Mühittin Tuncel, meclis üyeleriyle bir araya geldi. 
Akabinde Başyayla ilçesinde ziyaretlerine devam eden Çağlayan, İlçe Başkanı Mustafa Canlı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Ateş, İl Genel Meclisi Üyeleri Abdulkadir Ateş, Mehmet Ali Okudan ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu.
Çağlayan, Ayrancı’da ise İlçe Başkanı Avni Gümüşalan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Demir ve Gençlik Kolları İlçe Başkanı Oğuzhan Uluer ile birlikte teşkilat mensuplarını ziyaret etti. 
Akçaşehir beldesini ziyaret eden Çağlayan, Belde Başkanı Ramazan Yirşen, Akçaşehir Belediye Başkanı Hikmet Yirşen ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Akabinde Sudurağı beldesine giden Çağlayan, Sudurağı Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan ve belde teşkilatının mensuplarına ziyaretler geçekleştirdi. 
Son olarak Karaman’ın Kazımkarabekir ilçesine giden Çağlayan, AK Parti Kazımkarabekir İlçe Başkanlığı ziyaret etti.
Çağlayan, ziyaretine ilişkin olarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “İlçe Başkanımız Yusuf Çetin, Gençlik Kolları İlçe Başkanımız Gökhan Topal, İGM üyelerimiz Durmuş Demirci ve Durmuş Kılbasanlı, geçmiş dönem Kazımkarabekir Belediye Başkanımız Ali İhsan Alanlı ile tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. 
Karaman İl, İlçeleriyle tüm enerjisi, coşkusu ve heyecanıyla 14 Mayıs’a hazır” ifadelerine yer verdi.

Etiketler:   Etiket Eklenmemiş.